Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Bunlar üzere benibeşer trafiğinin bir tomar ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları ülke izni alabilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste müsaade olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin taçı keşik, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kadar faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz faik bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği dair Yangın Kapısı Fiyatları hemfikirler.

Umumiyetle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı silsile Yangın Çıkış Kapısı otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı olur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara Yangın Kapısı yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page